ADHD en ADD

Heb je het gevoel dat het steeds druk is in je hoofd? Flap je er dingen uit waar je later spijt van hebt? Zeggen mensen dat je afwezig bent of dat je veel vergeet? Kamp je met stress en innerlijke onrust?

Zit er een soort van rusteloosheid in je lichaam, alsof er een pingpongbal heen en weer springt? Doe je dingen te impulsief, zonder erover na te denken? Ervaar je problemen met gezag op school of met vaste structuren op het werk?

Heb je de neiging om in één of andere vorm van verslaving terecht te komen?

AD(H)D staat voor attention deficit and hyperactivity disorder maar is meer dan concentratieproblemen of hyperactiviteit.

Therapie en behandeling ADHD en ADD:

We vertrekken vanuit de problemen die je ervaart als ADHD'er maar we kijken ook naar je sterktes en mogelijkheden. Tijdens de therapie ontdek je dat je meer bent dan iemand met ADHD. De therapie is erop gericht om je eigen vaardigheden te vergroten. Je leert je leven opbouwen rond de dingen waar je goed in bent en niet meer rond je eigen zwakheden.

Heb je te kampen met een verslavingsprobleem dan nemen we ook de tijd om hierrond te gaan werken.

Ik richt me naar jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen. Naar ouders en partners van volwassenen met ADHD bied ik opvoedingsondersteuning en coaching aan.

Contacteer me voor een afspraak of voor meer informatie.