Over mij

Ik ben Katrien De Waele en heb reeds meer dan 10 jaar een zelfstandige praktijk voor gesprekstherapie en lichaamsgerichte therapie in mijn thuisstad Aalst.

Katrien de Waele, psychotherapeut en coach in Aalst

Beroepsverenigingen en andere

Ik ben lid van volgende beroepsverenigingen en organisaties:

Opleiding en loopbaan

Ik ben afgestudeerd als bachelor in de psychiatrisch verpleegkunde en master in de criminologische wetenschappen. Na mijn studies koos ik voor de therapeutische richting en ging ik een tijdje binnen de psychiatrie aan het werk.

Ik heb 14 jaar bij Kompas vzw, behandelingscentrum voor druggebruikers gewerkt waar ik psychotherapie en begeleiding gaf aan jongeren, volwassenen en gezinnen die geconfronteerd werden met een verslavingsproblematiek, al dan niet in combinatie met psychiatrische problematiek.

Tijdens mijn werk in Kompas vzw ben ik me verder gaan specialiseren in psychotherapie. Ik heb de 4-jarige opleiding oplossingsgerichte psychotherapie aan het Korzybski Instituut (Brugge) gevolgd.

Sinds 2011 heb ik een zelfstandige praktijk en ben ik me naast het aanbod oplossingsgerichte therapie meer en meer gaan interesseren in traumatherapie en lichaamsgerichte therapie. Ik volgde hiervoor diverse opleidingen en behaalde de certificaten EMDR Practitioner en tre (Trauma Releasing extercises) Provider. Ik school me nog jaarlijks bij.

Contactinfo

Administratief

CommV De Waele Katrien. Ondernemingsnummer 0783.363.189. RPR Gent, afdeling Dendermonde.